BO-MA Plast – Borge Marketing AS tar samfunnsansvar.

ASVO-Kongsberg vil gjerne rette en takk til vår gode samarbeidspartner BO-MA plast Borge Marketing AS som siden 1990 tallet har støttet opp om vårt arbeid og skapt arbeidsplasser hos oss.

ASVO-Kongsberg er heldige som har nok en god støttespiller som tar samfunnsansvar og gir oss ulike pakkeoppdrag for sin bedrift. Dette skaper godt arbeid til våre arbeidstakere.

 «Det gir meg mye glede å kunne bidra til at ASVO-Kongsberg AS sine arbeidstakere får en meningsfull og variert arbeidshverdag» uttaler Augund Borge ved BO-MA plast

Borge Marketing AS ble etablert i 1985, og er produsent av sprøytestøpte plastprodukter. Firmaet ble startet av nåværende eier og daglig leder Augund Borge. Skrittet ble tatt etter mange år i rørbransjen, noe som har gitt god erfaring på hvor det kan gjøres vesentlige forbedringer, samt kvalitetsheving på produktene. Borge Marketing holder til i Teknologibyen Kongsberg.

Klikk her for å komme til bedriftens hjemmeside

Augund Borge er veldig fornøyd og glad for samarbeidet og jobben ASVO-Kongsberg  AS utfører for han.

«Jeg er ofte på visitt hos ASVO for oppfølging og for å slå av en prat, og samarbeidet med bedriften og arbeidsleder Inger-Lene Aasheim kunne ikke vært bedre» uttaler Borge.

ASVO-Kongsberg AS takker for tilliten og det gode samarbeidet og vi lover å fortsette å levere kvalitet i alle ledd.