Er du søkt inn til oss?

ASVO-Kongsberg AS er tilbyder av flere av NAV sine tiltak.

Ved ASVO-Kongsberg AS gir vi tilbud til mennesker som kan være usikre på hva de klarer i forhold til egen arbeidssituasjon. Kanskje du har stått utenfor arbeidslivet en periode og ønsker å få testet arbeidsevnen din, eller ønsker arbeidstrening for å avklare mulighetene i arbeidslivet.

Vi tilbyr også  arbeid til personer med varig uføreytelse som allikevel ønsker å arbeide. For å kunne gi hver enkelt den beste veiledningen jobber vi bevisst på tvers av alle tiltakene i bedriften og har mennesket og DEG i fokus!

Deg selv i fokus

Hos oss er det deltakeren selv som best kjenner sine behov, ønsker og utfordringer. Vi jobber derfor etter prinsippet “hjelp til selvhjelp”. Sammen med veileder hos oss utarbeider alle en individuell handlingsplan som danner grunnlaget for perioden ved avdelingen. Planen blir jevnlig evaluert og nødvendige justeringer blir da gjort fortløpende etter behov.

Unike og varierte utprøvings- og arbeidsmuligheter

Vi har flere VTA avdelinger hvor 41 uføretrygdede personer har sitt daglige virke.  Alle våre arbeidsoppgaver er reell produksjon av varer og tjenester. Det er arbeidstakerne på VTA står for hoveddelen av bedriftens vare- og tjenesteproduksjon, men våre andre tiltak AFT og I-Gang benytter også disse avdelingene til arbeidsutprøving for sine deltakere. På tross av spennet vårt i produkter og tjenester, er hovedproduktet vårt utvilsomt menneskene, attføring og det å gi mennesker en meningsfull hverdag med muligheter for retur til arbeidslivet.

Fortsatt nysgjerrig?

Under kan du lese litt om våre ulike tiltak. Her vil du få en liten innføring i hva din tid ved ASVO-Kongsberg AS kan bestå av.

Lurer du på noe, og fant ikke det du lurte på her? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.