Nå er det viktig å ta riktige valg!
Aldri har det vært viktigere å støtte opp under lokale bedrifter og butikker som i disse dager. For alle ønsker vel å bevare det levende lokalsamfunnet vårt og fortsatt ha et godt og variert utvalg av produkter og tjenester?

Ta samfunnsansvar – sikre lokale arbeidsplasser
Ved ASVO-Kongsberg AS er vårt største ønske at alle lokale aktører skal komme seg igjennom denne krisen på best mulig måte. Men for at vi alle skal klare dette, er vi avhengig av innbyggere som aktivt velger å handle lokalt og vise at man støtter opp om lokalt næringsliv.

For å rette fokus på nettopp dette, har vi nå laget opp buttons hvor vi ønsker å kommunisere et viktig budskap samtidig som vi vil komme med en oppfordring til lokalbefolkningen.

«Nå er det viktig å handle lokalt – det utgjør en stor forskjell»

Strålende fornøyd
Disse tar vi i disse dager med oss og tar en tur rundt og deler ut gratis til personalet i et tilfeldig utvalg av byens butikker.

At hver og enkelt nå tar bevisste valg for å bidra til å sikre lokale arbeidsplasser og butikker, vil være med på å gjøre sitt til at Kongsberg som by også er attraktiv som handelsby i tiden som kommer etter den spesielle tiden vi nå er inne i er over.

Ved Jernia Magnussen ble de serviceinnstilte og blide medarbeiderne strålende fornøyde da Roger Haugen fra ASVO-Kongsberg AS tok turen innom med gratis buttons  til hele gjengen.


Viktig å ta vare på det lokale arbeidslivet

Ståle Skau

«Dette er noe vi har gjort for å rette fokus på en veldig viktig sak. Vi som så mange andre, ønsker å bevare mangfoldet og utvalget av butikker og næringer i byen vår. Derfor er det så utrolig viktig at folk nå aktivt velger å handle lokalt”  uttaler markedsansvarlig ved ASVO-Kongsberg AS, Ståle Skau.

Vis din støtte du også!
Ved å være ikledd et slikt budskap, vil du enkelt kunne vise at du verner om ditt lokalsamfunn, samtidig som man minner andre på å gjøre det samme.

For at du eller din bedrift også kan vise din støtte til denne viktige saken, har ASVO-Kongsberg AS laget opp et begrenset førsteopplag  på 200 stk som vi nå gir bort gratis ved henvendelse til vår gjenbruksbutikk ASVO-torget i Myntgata 14. Når dette gratisopplaget er gitt bort, vil de kunne kjøpes for kr 20/stk på samme sted.

Samfunnsansvar på flere nivåer
Ved å gå med en slik buttons, viser du ikke bare at du tar ansvar og støtter opp lokale butikker og næringsliv, du gir også gode og utviklende arbeidsoppgaver til de som lager buttons ved ASVO-Kongsberg AS?

Harald Strøm trives godt med å produsere buttons


Benytt deg av dine lokale butikker og tjenester – det utgjør en forskjell!

Buttons får du tak i på ASVO-torget