Julen nærmer seg med stormskritt, og ved ASVO gleder vi oss stort 🎅

Julen er en herlig tid, og i år ønsker vi å bidra til å spre den gode julefølelsen og har derfor en aldeles herlig nyhet å dele med dere.

Egen landhandel

Vi har i år nemlig gjort om deler av vår flotte gjenbruksbutikk i Myntgata 14 til en koselig liten landhandel hvor du som i gode gamle dager kan gjøre en koselig og god julehandel.

Her vil du kunne møte flere av våre blide medarbeidere som står klare for å gi nettopp deg den gode handleopplevelsen.

Roger, Harald og resten av våre ansatte ønsker deg velkommen til en hyggelig førjulshandel.

Senk skuldrene, spar tid og ta turen til ASVO-torget sin julebutikk
Vi garanterer for god stemning og god service

🎅

Hva kan du få kjøpt?

Produktutvalget spenner alt fra et enormt utvalg av julepynt og juleprodukter, til den perfekte julegaven til de som har alt fra før.

Vi tilbyr godt utvalg av julegodis og klær til ekte Kongsbergpatrioter. Hos oss kan du bestille gavekurver, fruktkurver og spekebrett for å glede noen du er glad i.

ASVO produserer mange flotte produkter som er perfekte som gaver – og for ikke å glemme alle de unike og  flotte tingene vi har til salg i den vanlige butikken vår.

– Hos oss finner du garantert noe du ikke finner andre steder!

🎅

7 slag – garantert en vinner!

Kaker hører julen til – det er det ingen tvil om. Noe vi derfor tror mange vil sette pris på er at man i landhandelen kan få kjøpt våre deilige og egenproduserte julekaker i 7 slag. Frigjør tid til andre aktiviteter i førjulstiden, og la oss gjøre jobben for deg.

Enklere kan det vel ikke gjøres?

Alle kakene vi selger er bakt ved ASVO-Kongsberg AS

– Våre kaker er laget med stolthet og kjærlighet – Vi garanterer for smaken!

– I en hektisk hverdag, hva er vel mer perfekt enn å ha alle kakene i boks i god tid før jul? Og best av alt – du slipper å bake de selv!

Juletresalg

Fra torsdag 10.desember vil vi også pynte opp butikkens bakgård og inviterer til god julestemning der også. Her vil våre trivelige ansatte selge både juletrær og julenek i tillegg til at det blir mulighet til å sette seg ned rundt bålpanna og kose seg.

Julebutikken – Tanken bak

Tanken bak julebutikken er at vi ønsker å gi folk den gode julefølelsen. Vi ønsker å gjøre julehandelen enkel, koselig og stressfri.

– Hos oss skal det være smil, glede og gode opplevelser i sentrum.

🎅

Hele bedriften involvert

Helt fra ideèn ble født har jobben med julebutikken gjort sitt til at hele bedriften har vært involvert i prosjektet.

Alt fra planlegging og rigging av butikken, til produksjon av og prising av diverse juleprodukter og egenprodusert julepynt.

Vi har hatt en stor jobb med sorteringen av de enorme mengdene julepynt vi har fått inn, og mye jobb er blitt lagt ned av de flinke folkene på kantinene våre som har laget de deiligste julekaker i 7 slag som dufter av kjærlighet og gode smaker.

Roger garanterer for den gode stemningen

En ekstra bonus – både for deg og oss

Ved å ta deg en tur å handle fra ASVO sin julebutikk tar du et viktig samfunnsansvar.

Ikke bare sparer du tid og penger ved å bruke oss, men du bidrar også til å handle lokalt, samtidig som du gir våre arbeidstakere og deltakere verdifulle og gode arbeidsoppgaver og utprøvingsmuligheter. En klassisk «vinn vinn» for alle

Målet på lang sikt

På sikt er vårt mål er at vi ønsker at Vestsiden skal være en levende bydel gjennom hele året, med et variert tilbud for alle – en bydel som folk koser seg i og som er spennende å utforske.

Vi vil fortsette å ta initiativ til at flere aktører på Vestsida blir med på pynt og aktiviteter gjennom året og håper at vi med dette vil bidra til at Vestsida forblir en bydel befolkningen bruker og som vi som innbyggere kan være stolte av.

——————

Julegavene får du i år hos oss!

Våre gavekurver og spekebrett kan tilpasses etter behov og bestilles til ønsket dato. Garantert en velsmakende og flott gave.

Våre Kongsbergklær kan leveres som både t-skjorte og hettegenser. I tillegg til enkelte motiver som også kommer på luer og handlenett mm.

Velkommen skal du være

Ta turen til julebutikken da vel, du finner oss i Myntgata 14😊

Man-ons: 1000-1500
Tors:         1000-1700
Fre-lør:     1000-1500

En riktig god jul ønskes dere alle.

Gode ønsker fra alle oss ved ASVO-Kongsberg AS