Velkommen til Åpen dag torsdag 8. Juni

ASVO-Kongsberg fyller 35 år i år. Dette ønsker vi å feire sammen med dere. Vi vil blant annet feire dette med Åpen dag i Stollveien 29, torsdag 8 juni.

Åpne avdelinger – bli kjent med oss

Vi holder alle våre avdelinger åpne for publikum mellom kl 12 – 17.

Vi ønsker at folk i Kongsberg skal se hva vi holder på med av forskjellige oppgaver, og oppleve vårt gode arbeidsmiljø med fokus på trivsel og produksjon.

Vi kan nokså sikkert garantere deg at du vil bli overrasket over spennet vi har når det kommer til arbeidsoppgaver.

ASVO-Kongsberg AS har et bredt spenn i arbeidsoppgaver.

Vårt håp er at enda flere vil bli en arbeidstaker hos oss på ASVO, og oppfordrer deg som kommer til å ta kontakt med en av de ansatte for å spørre hvordan du kan bli en av gjengen.

Du som er ung og mediainteressert kan også få vite mer om hva vår nyeste avdeling ASVO-media jobber med.

Ulike tilbud, aktiviteter og loppesalg

I tillegg til åpne avdelinger vil vår kantine by på de lekreste kaker, ferske bakervarer og god mat. Garantert verdt et besøk

Denne dagen vil vi fylle opp vår kantine med velsmakende mat og de lekreste kaker. Dette er alene verdt turen – det kan vi garantere

Loppesalg direkte fra våre lagre

Vi gjentar suksessen vår fra 2021 med lagersalg direkte fra ASVO-torget sine lagre i Stollveien 29. Klokken 12.00 vil vi åpne vårt lager i Stollveien for loppetorg. Vi har fått inn masse varer som vi ikke har plass til på ASVO-torget, så her kan man gjøre et kupp! Dette er usorterte varer, så her kan man finne noen skikkelige skatter.

Supertilbud på ASVO-torget denne dagen

Vår bruktbutikk, ASVO-torget på Vestsiden vil også feire bedriftens 35 års dag med 35% rabatt på nesten alt i butikken. Gjør en hyggelig handel med våre trivelige ansatte

Ønsker du å jobbe men har behov for tilrettelegginger?

ASVO-Kongsberg ønsker å sette søkelys på at alle kan ha et meningsfullt arbeid, og vil være en bidragsyter til at de som ønsker å arbeide kan ha en mulighet til det.

Harald Strøm og Trude Johansen stortrives med å jobbe på ASVO-Kongsberg AS

All forskning og erfaring tilsier at det å ha en jobb å gå til betyr veldig mye for de fleste. Hos oss møter du kollegaer i et arbeidsmiljø, der alle bidrar med sitt. På ASVO-Kongsberg har vi mange varierte arbeidsoppgaver, noe som kan gi mulighet for de aller fleste, sier daglig leder Jane Midtbø.

-Hos oss møter du kollegaer i et godt arbeidsmiljø, der alle bidrar med sitt og trives på jobb

Jane Midtbø – Daglig leder ASVO-Kongsberg AS

Vi ønsker deg og alle du har lyst til å invitere med deg hjertelig velkommen til å besøke oss torsdag 8.Juni fra 1200-1700.