Hurra – vi fyller 10 år

ASVO-torget har bursdag og kan i disse dager feire sitt første tosifrede jubileum! Butikken rigges selvsagt til fest og DU er invitert!

Bursdagen vil vi feire en hel uke til ende. Vi kan love gode tilbud, happenings og lagersalg for å nevne noe. 

Harald og Roger er i bursdagsmodus hele uken og lover god stemning og knallgode tilbud!

Historien

Vi har lenge drevet med brukthandel, og tenk at det er allerede gått 10 år siden vi avsluttet vår gamle gjenbruksbutikk på Gomsrud avfallsanlegg (Røysa) og startet opp i nye lokaler på Vestsiden.

Da vi bestemte oss for å flytte hadde vi et ønske om både større plass og utstillingsmuligheter, samtidig som vi ville inn til byen for å være mer tilgjengelig for alle.

Populær butikk

I november 2011 åpnet vi ASVO-torget i Myntgata 14 med ballonger, fest og alt som hører med.

Fra første åpningsdag for ASVO-torget i nye lokaler i Myntgata 14

Butikken ble raskt veldig populær og vareutvalget og kundemassen har vokst år for år.

Still going strong

10 år senere holder vi fortsatt koken i de samme lokalene.  Butikken er svært populær og siden starten har titusenvis av ulike gjenstander skiftet hender, utallige kupp har blitt gjort og tusenvis av fornøyde og hyggelige kunder har vært innom oss.

Vi gleder oss til å fortsette å utvikle oss og gjøre butikken vår stadig bedre!

Et innblikk i hele bedriften

En stor bonus etableringen av ASVO-torget gav oss, var at vi fikk en unik mulighet til å la Kongsbergs’ befolkning bli til enda bedre kjent med ASVO-Kongsberg AS som bedrift og alle de flotte menneskene som jobber hos oss.

Vi er så mye mer enn du tror…

Viktig budskap – viktig bedrift

ASVO-Kongsberg AS er en bedrift med et stort og viktig budskap. Det å inkludere mennesker som av ulike årsaker faller utenfor en ordinær jobb, eller som trenger arbeidstrening på sin vei tilbake til det ordinære arbeidsliv.

Arbeidshverdagen på ASVO-torget bidrar nettopp til at våre arbeidstakere og deltakere får verdifull og relevant arbeidserfaring.

Dere gir oss muligheter til å lykkes

At vi har nådd ut med vårt budskap, kan vi med stolthet si at vi har klart. Vi er så takknemlige for at dere stiller opp med varer og gjenstander til butikken vår og at dere velger å handle hos oss.

Den reelle varehandelen og butikkdriften bidrar til at vi kan gi våre arbeidstakere en meningsfull hverdag og at arbeidsutprøvingen blir så tett opp til ordinært arbeidsliv som mulig.

Oppgavene er mange og kan variere alt fra sortering og prising av varer, til kassejobbing, henting og utkjøring av varer samt kundekontakt++

Å arbeide ved ASVO-torget gir god og reell arbeidstrening, samtidig som man blir kjent med mange trivelige kunder.

Gjennom 10 år har våre folk opplevd personlig vekst, mestringsfølelse, kundekontakt med herlige mennesker og et unikt samhold. Vi håper på mange mange år til:)

En stor takk til våre kunder og alle dere som gir oss ting

Uten dere hadde ikke ASVO-torget eksistert, og et unikt sted for inkludering og utprøving ville falt bort

Arbeidsinkludering og trivsel

Gjennom årenes løp, er det mange som har vært innom butikken vår for arbeid eller arbeidstrening. Felles for oss alle er at vi alltid er og alltid har vært en herlig gjeng som stortrives med det vi gjør. Vi samarbeider om alt og sørger for at vi gjør hverandre gode.

Liv og Benjamin storkoser seg på jobben.

Vi prioriterer høyt at alle som er innom oss for å jobbe, uavhengig av årsak,  skal oppleve at de blir sett og inkludert fra dag en.

Stort fokus på trivsel og et godt arbeidsmiljø

Humor

Vi liker å krydre dagene med humor og latter, samtidig som arbeidsoppgavene skal utføres. Ikke rent sjelden finner du våre medarbeidere igang med utkledning, eller midt i innspilling av en sketsj eller liknende til bruk på sosiale medier.

Her ser vi de ansatte har dresset seg opp ifbm en tidligere Halloweenfeiring i butikken

At humor og glimt i øyet er kjennetegnet vårt gjør oss stolte.  Vi ønsker at alle våre kunder skal gå ut av butikken med en god opplevelse. Ekstra hyggelig er det om de går ut med et smil om munnen i tillegg

Gjenbruk – bra for miljøet!

I et samfunn med mye unødvendig bruk og kast, har vi alle godt av å tenke mer på miljøet. Gjenbruk er gull verdt og ASVO-torget gjør det enklere for byens befolkning og aktivt bry seg om gjenbruk.

Man tar et viktig samfunnsansvar

Når man leverer ting til gjenbruk tar man samtidig et viktig samfunnsansvar. Ikke bare ved å spare miljøet, men man skaper faktisk gode og utviklende arbeidsplasser for mange mennesker i tillegg. Da snakker vi “vinn-vinn”

Har du noe du ikke trenger lenger, men tror andre kan ha bruk for?

Ta kontakt med oss

Spennende sted å besøke

Det som er så spennende med ASVO-torget som butikk, er at man aldri vet hva vi har inne eller hva som kommer inn. Vi «bestiller» ingen varer, så noen dager kan bli veldig hektiske når mange leverer inn varer samtidig.

Dette er noe som innimellom kan gjenspeile seg i en litt “sjarmerende rotete butikk”, akkurat slik en bruktbutikk skal være. At kundene våre er fornøyde er det ingen tvil om.

Et utdrag av tilbakemeldinger butikken har fått via Google

Skattejakt

Å besøke oss er som å gå på skattejakt. Det er alltid noe nytt for hver gang du kommer innom og du vil garantert finne noe du ikke har fra før. Har du flaks og kunnskap kan du også finne verdifulle gjenstander til en billig penge

Sjansene for å gjøre et kupp hos oss er store.

Gi noe tilbake

At vi valgte Vestsiden som lokasjon da vi flyttet på oss var  ikke tilfeldig.  En så flott bydel fortjener tilskudd av butikker og folkeliv.  Vi både tror og håper at vi har tilført Vestsiden og byen vår for øvrig noe ekstra med vår tilstedeværelse, engasjement og gode humør.

Vi har som mål å bidra til at Vestsida skal fortsette å være en trivelig og livlig bydel. Derfor står vi bak en rekke arrangementer som bidrar til akkurat dette: KongsbergMarken, julebutikk og jazzliv på torget er eksempler på dette.

Vi kjører på i kjent stil

Vi har hele tiden hatt et ønske om at å bli sett på som et positivt innslag med vårt mangfold, glede og gode service.

ASVO-Kongsberg AS ble i 2020 tildelt utmerkelsen som årets servicebedrift i Kongsberg

At ASVO-Kongsberg AS i 2020 fikk tildelt utmerkelsen som Årets servicebedrift gir oss økt motivasjon og entusiasme til å stå på videre for de som trenger det mest. I dag er det lett å glemme de svakeste i samfunnet, men vi håper vår synlighet er med på å inkludere disse

Vi håper byens befolkning har satt pris på vårt bidrag til byen vi er så glad i.

Feiring av jubileumet

Vi feirer jubileet med massevis av gode tilbud, konkurranser og glede😊

I tillegg til utvalget og tilbudene du vil finne i butikken vår på Nytorget, har vi også langåpent og lagersalg fra kl 10.00 til kl 17.00 fra vårt lager i Stollveien 29 den 4 november.

Les mer her: Lagersalg 4.november – Facebookarrangement

Her kan du også få litt mer innblikk i andre ting  ASVO-Kongsberg AS har å tilby. Kantina vår bugner denne dagen, så ta turen da vel:)

Hipp hurra for oss