Samarbeid som er gull verdt – en ren “vinn-vinn”

Vi ved ASVO-Kongsberg AS er stolte av å ha fått til et givende samarbeid med Rentx – den lokale bedriften som holder til på Moane Industriområde i Kongsberg.

Vært lenge i bransjen

Rentx har drevet med tekstilutleie med eget vaskeri helt siden 2000. De kjører faste ruter med rene tekstiler omkring på store deler av Østlandet. Utleie av matter og mopper er også endel av virksomheten.

Blant kundene deres finner du alt fra kommuner, hoteller og mindre overnattingssteder, til restauranter, butikker og næringslivet generelt.

Samarbeid med mening

Våre flinke folk her på ASVO-Kongsberg AS har siden høsten 2021 «chippet» og  id-merket over 40.000 tekstiler for Rentx.

Varierte og reelle arbeidsoppgaver

Oppgavene vi har fått fra Rentx er en veldig fine oppgaver for oss på så mange måter og utløser mange ulike arbeidsoperasjoner. Mange personer hos oss er involvert og får utfordret seg på mange områder.

Produksjonssjef Hans Martin Andersen ved Rentx er storfornøyd med samarbeidet med ASVO-Kongsberg AS. Her med Harald Strøm og Trude Johansen

Dette er med på å bidra til at både våre faste arbeidstakere samt våre deltakere i våre arbeidsmarkedstiltak AFT og I gang får variasjon i arbeidsdagen og utprøvingen sin.

Utkjøring av ferdig “chippede” tekstiler tilbake til Rentx sitt lager er også en av våre oppgaver. Her ser vi f.v Thor Simensen og Ronny Kvisvik i aksjon

Viktig samfunnsansvar

Når Rentx og andre samarbeidsparter benytter ASVO-Kongsberg AS til å gjøre jobber for seg, tar de automatisk et viktig samfunnsansvar ved å stille opp med varierte og gode arbeidsoppgaver til våre folk.

Hans Richard Andersen – Daglig leder Rentx

“Vi synes det er utrolig flott at lokale bedrifter kan samarbeide og hjelpe hverandre på denne måten. Å bruke ASVO som underleverandør kan på alle måter anbefales”

– Hans Richard Andersen, daglig leder Rentx 

Når dette i tillegg gjør jobben til Rentx med å holde orden på kundens tekstiler enklere, blir det en klassisk «vinn-vinn» for alle