Texans burger – gir muligheter

Du har kanskje sett gatekjøkkenet Texans burger på Vestsiden. De er mest kjent for sine burgere, men lager også forskjellige type pizza og andre velsmakende retter.

Restauranten er et frittstående gatekjøkken med god tradisjonell gatekjøkkenmat og svært hyggelig betjening. De har servert mangt et måltid på Nytorget i 4 år nå.

Positive til samarbeid

Da veileder Silvia Skårvik fra AFT-tiltaket ved ASVO-Kongsberg tok kontakt om et samarbeid og en mulig praksisplass for Erik Benum, var det bare positivitet å spore fra daglig leder Asad Parvez og Jovita Pociute . Dette ønsket de virkelig å være en del av. For Erik sin del ble dette veien inn til arbeidslivet igjen.

Positive til å gi mennesker en sjanse. F.v Daglig leder Asad Parvez og Jovita Pociute

«Vi er glade for å kunne hjelpe mennesker som trenger jobb»
– Daglig leder Asad Parvez

Ingen erfaring skapte ingen problemer

Selv om Erik ikke hadde erfaring fra gatekjøkkenarbeid fra tidligere, har han med god opplæring fra både Jovita og Asad hatt en fin progresjon og en fin lærlingekurve. Erik fremstår nå som en fullverdig kollega med fokus på kundeservice, effektivitet og å lage god mat til kundene.

Erik stortrives i sin ny jobbhverdag, og er takknemlig for hjelpen han har fått på veien.

Tålmodighet og steg for steg

Erik er takknemlig for den tryggheten og mulighetene hans tid ved Asvo-Kongsberg AS har gitt han.

Veileder Silvia Skårvik ved AFT-tiltaket ved ASVO-Kongsberg AS

Veileder på AFT ved ASVO-Kongsberg AS Silvia Skårvik forteller at for å øke sjansene til å lykkes med å komme seg inn på arbeidsmarkedet etter å ha stått utenfor en stund er tålmodighet, gradvis opptrapping av arbeidstid samt en raus arbeidsgiver nøkkelingredienser. Når samarbeidet fungerer, vil dette bli et fruktbart samarbeid for alle involverte parter.

Det er flott når lokale restauranter og bedrifter tar samfunnsansvar og bidrar til at folk for seg jobb.

ASVO-Kongsberg takker Texans burger for å ha gitt Erik mulighet til å komme seg ut i det ordinære arbeidslivet.