Vi klarte det!

Det spesielle året vi har lagt bak oss har vært tungt for flere av oss. For mange har det vært lite sosial omgang noe som igjen har resultert i mindre fysisk aktivitet.

Derfor har det vært godt å komme i gang igjen – sammen med gode kollegaer 😊

Felles mål – å bli millionærer (på skritt)

I mai satte vi på ASVO-Kongsberg oss et mål om at vi i felleskap skulle gå 15 millioner skritt i løpet av måneden.

Mange ble med, motivasjonen var stor og skrittene har blitt loggført dag for dag. Det er ingen tvil om at det å sette fokus på fysisk aktivitet nytter, noe denne gjengen er et tydelig bevis på.

Spente på resultatet

Spenningen var stor da totalregnskapet skulle gjøres opp ved månedsslutt. Innsatsen har vært fenomenal, og vi jublet høyt da vi nådde målet med en margin på 2%. Totalt (s)passerte vi 15.305.432 skritt sammen – noe vi er veldig stolte av 😊

Spreke, fornøyde og premierte😊

En som støtter oppunder at fysisk aktivitet er viktig er Roar Wessel ved Intersport Kongsberg. Han stilte opp som premiesponsor til alle som var med, og han tok turen opp i Stollveien for å dele ut premier til alle deltakerne.

Takknemlig for samarbeid

Ståle Skau ved ASVO-Kongsberg får ikke fullrost engasjementet til Roar Wessel ved Intersport. De tente på idèen umiddelbart og stilte opp med premier til alle som deltok.

Godt samarbeid f.v: Ståle Skau fra ASVO og Roar Wessel fra Intersport

Gir motivasjon til å fortsette

To av de som har vært med og som syntes dette har vært veldig gøy er Kjersti Hope og Roger Haugen.

I likhet med alle andre som har vært med, syntes de at opplegget har vært både artig og spennende og de begge blir gjerne med på noe av det samme senere.

Ståle Skau deler ut premie til Kjersti Hope

 “Det er veldig godt å bevege seg, og jeg kommer til å fortsette med å gå  og trene mer enn jeg gjorde tidligere”

Kjersti Hope

Jeg gleder meg til å fortsette med å gå turer sier Roger Haugen. Her får han premie sponset av Roar Wessel fra Intersport Kongsberg.

Fokus på fysisk aktivitet året rundt

Ved ASVO-Kongsberg AS har de året rundt fokus på viktigheten av det å bevege seg. Minimum en time hver uke settes av slik at alle får et tilbud om å trimme seg litt, enten det er ved Kongsberg Medisinske Treningssenter (Family Sports Club) eller å gå tur i nærområdet på Skavanger.

Sosialt og helsefremmende

Vi ser at fysisk aktivitet bidrar til økt livskvalitet hos den enkelte og vi kommer til å fortsette med å ha fokus på dette i tiden som kommer avslutter Skau.